miercuri, 27 iunie 2012

Editura Litera


My first arc #1


Blood on the moon...Jennifer Knight
As Faith Reynolds enters her freshman year of college, she is a complete and utter nervous wreck. With her best friend Derek suddenly pulling out the romance card and her dark, mysterious classmate staring her down at every turn, Faith somehow feels stuck in the middle without dating either one. And fortune may or may not be with her when a devilshly sexy stranger offers her a welcome escape.

Boys, romance, classes, and annoying roommates are all within the realm of the expected for a college frosh. Trying to solve the mysterious murders of young college coeds near campus is not. Darkness seems to be creeping into every corner of Faith's life, no matter the hour. And when she seeks the truth, danger seems to be the only thing that finds her.

Faith is well aware of the strange currents in the air, particularly when she sets off static sparks with everything she touches. Before long, she finds herself entrenched in the deep-seeded battle between werewolves and vampires. The war has reached the tipping point, and Faith has the power to determine where the scales fall. But the most important question may be with whom does her loyalty lie?

Blood Crave
Headstrong heroine Faith Reynolds returns in this thrilling sequel to the paranormal romance Blood on the Moon!

After surviving being kidnapped by a vampire, Faith would just love to focus on some alone time with her hot (though occasionally furry) boyfriend, Lucas. Unfortunately, with a vampire uprising on the horizon and her best friend, Derek, about to wake up and find himself transformed into a half-werewolf, half-vampire being without a beating heart, Faith has a few other things to take care of first.

Faith is not without help, in the form of her newfound powers of sensing people’s emotions and being able to influence werewolves’ actions, not to mention her begrudging but rather helpful boyfriend. Even so, convincing a werewolf packmaster to prepare for an epic battle may be difficult to do without solid evidence.

Lose yourself once more in the deliciously suspenseful world of werewolves versus vampires, otherworldly boys with deadly charm, and addictive, spine-tingling action and romance!
My review
Thanks to NetGalley for allowing me to read this book and for my first arc!

Faith is a girl with a special gift is able to feel the emotions of people around her and to influence werewolves’ actions is naive sincere and kind with her family friends and Lucas.

Lucas is a wereloft , has 300 years is attractive ,posssesive loving and somestimes a jerk with Faith when is very jealousy especially when Faith is around the Derek.

Lucas tried to protect her even when is with Derek folowing her everywhere saving her from danger.

The relationship between the main character Faith and Lucas is beautiful and dangerous.This couple is real because they fight,they have misunderstandings break up but they love each other and resolve theirs problems with love and patience.Lucas gives Faith hope to believe in love and their relationship.

sâmbătă, 23 iunie 2012

loreen she's the one

Carti carti carti

Carti cumparate:

Aripi de Aprilynne Pike de la editura Litera


















Blood in the moon de Jennifer Knight

Carti primite
Am primit arc-uri datorita site NetGalley si a autorilor
Cartea Blood Grave scrisa de Jennifer Knight continuarea carti Blood on the moon(coperta inca nu este diaponibila)













Temptation de Karen Ann Hopkins



















Pushing the limits de Katie McGarry


















Sunt fericita am primit 3 arcuri si mi-am cumparat 2 carti.O sa scriu o recenzie dupa fiecare arc.

miercuri, 20 iunie 2012

Alex Velea - Minim Doi [lyrics] (Radio Edit)

The Golden Lily...Richelle Mead


Inteligenta chimista Sydey Sage si printesa Moroi Jill cu privirea pierduta se afla ascunse intr-un internat uman in calduroasa California Springs
Studenti de familie bogata si puternice isi continua viata ignoranta in timp ce Jill Sydey ,Adrian si Eddie fac tot ce este necasar pentru a-si mentine secretul in siguranta
Dar cu relatile interzise, neasteptate aliante cu spiritul si cu amenintarile Strigoilor care sunt din in ce mai aproape sa ascunda adevarul va deveni din ce in ce mai dificil

Sydney ca intotdeauna responsabila si rezolvand problemele celorlalti , atenta la nevoile celorlalti dar profitade acest timp ca sa isi construiasca prieteni umani si avand primul ei iubit ( nu e Adrian din pacate) avand primul sarut prima iesire cu un baiat si primele flori primite dar de asemenea primul bal mascat avand parte de putina distractie ca orice adolescenta.
In relatia cu Adrian cel mai mult mi-a placut ca cei doi se sprijineau unul pe celalalt si invatand lucruri noi unul despre celalalt si incetul cu incetul indragostindu-se
Adrian ca el fermecator respomnsabil cand vrea si iresponsabil cand da de greu amuzant si serios cand Sydney are nevoie de el aparandu-o cand este nevoie si find alaturi de ea

sâmbătă, 16 iunie 2012

Noutati



Hey!Ce mai faceti? Am cateva noutati pentru voi.
In primul vreau sa va anunt ca am primit primul meu arc datorita site NetGalley link http://www.netgalley.com/.
In al doilea rand vreau sa va anunt ca avea loc o surpriza pe blogul Bibliophile Mystery duminica pe data 17.06 2012.
Link http://bibliophilemystery.blogspot.ro/2012/06/va-asteptam-duminica-1706-sa-sarbatorim.html

vineri, 15 iunie 2012

Citat



Si, timp ce o privea ,fiorul care ii traversa umarul pe care ea se odihnea ,a simtit ca e noaptea cea mai ciudata si perfecta pe care a petrecut-o vreodata impartind patul cu o femeie dorind sa o atinga in toate felurile posibile fara sa ii ceara sa il ainga in felul in care l-a atins odata.Si-a spus ca vrea sa petreaca multe nopti asa privindu-o dormind vazandu-o trezindu-se...iubindu-o.
Pentru ca asta simtea pentru ea in timp ce o tinea aproape de pielea lui nu era iubire asa cum descria in cartile sale dar se asemana atat de tare incat il speria.
Il speria pentru ca in sfarsit stia ca obsesia sa nu va disparea cand va descifra misterul din jurul ei...pentru ca s-a indragostit de ea iremediabil...
Unde mereu este toamna...Angeles Ibirika)

Noutati la editura Litera







Unde mereu este toamna Angeles Ibirika



In fiecare toamna Ian O'Connell scritor de carti romantice se refugiaza la mosia sa Crystal Lake pentrua ascrie noul sau succes.In cautarea sa disperata pentru inspiratie care l-a abandonat pentru prima data se va intalni cu Elizabeth Salaya.La fiecare intalnire in timp ce o transforma in protagonista carti sale iubirea se formeaza intre cei doi fara ca el sa isi dea seama.O iubire care nu a crezut ca exista inafara cartilor si care impreuna cu marele secret al lui Elizabeth si pentru care va incerca sa-l alunge de langa ea il va face sa se indoiasca de tot ceea ce el crede adevarat odata.In Manhattan implicata in alegerile candidatilor pentru presedintie, drumurile lor se vor reintalni.Dar in mijlocul ambitilor ,intrigilor si lantul favorilor care ameninta sa zguduie societatea New York-ul ,dar infruntarea cea mai importanta va fi cea a sentimentelor si teama de a-si schimba viata.
Ian O'Connell la inceputul carti, este un scritor faimos fara grija zilei de maine imatur infidel si rasfata de viata si de fanii sai.Are o viata de via alaturi de logodnica sa Audrey care il iubeste si il respecta.Pe parcursul carti insa el se maturizeaza indregostindu-se cu adevarat de o femeie misterioasa pe nume Elizabeth invatand astfel ce inseamna sa suferi pentru persoana iubita.in acest fel vedem o parte al lui Ian pe care nu foarte multi o vad adica devine fidel ,grijului atent cu persoana iubita si dedicat traind iubirea de care scria in cartile sale dar nu credea ca exista.
Un alt lucru pe care l-am admirat la Ian este ca se poara foarte delicat cu Audrey si ii ofera aripile pentru a se debarasa de le si de viata lor impreuna ceea ce le aduce liniste sufleteasca celor.Asa cum spune si el el o va iubi mereu pe Audrey si va avea un un loc special in sufletul lui.
In relatia cu Elizabeth la inceput este un adevarat ticalos cu ea dar incetul cu incetul o descopera si de indragosteste fara remediu.Ian de la sfarsitul carti este un barbat ideal la care orice femeie viseaza sa aiba :) :X!
De Elizabeth nu va spun doar ca este o femeie deosebita cu aura de mister mai multe nu va spun ca voi strica frumusetea carti.

O carte deosebita plina de sentimente care se inscrie printre favoritele mele din acest an.Ador cartile ei.Abia astept sa citesc urmatoarea carte pe care o va scrie.

miercuri, 13 iunie 2012

Concurs editura Litera



S.C. EDITURA LITERA INTERNATIONAL S.R.L. a inițiat un proiect social, cu scop educativ și cultural, organizând un concurs literar, la nivel național, dedicat debutanților, intitulat „Concurs de debut literar”. Organizatorii, pentru buna funcționare a proiectului cultural, au hotărât urmatoarele:



1.1. Concursul să aibă un Regulament.

1.2. Participanţii la acest concurs sunt obligaţi să respecte termenii şi condiţiile regulamentului oficial, denumit în continuare Regulament Oficial.

1.3. Regulamentul Oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe site-ul: http://www.litera.ro

Articolul 2 – Condiţii de participare

2.1. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice cu cetăţenie română, avand vârsta cuprinsa intre 14 si 19 ani şi care îndeplinesc toate condiţiile prevăzute de prezentul Regulament Oficial.



2.2. Pot participa la acest concurs elevii, cetăţeni români care NU au publicat niciodată creatiile literare proprii care sunt transmise Organizatorilor, până la data limită de înscriere în cadrul acestui concurs sau care să fi fost declarate câştigătoare ale vreunui concurs cu tematică similară sau care să facă obiectul unui contract de editare sau publicare viitoare.



2.4. Participantii se pot inscrie la orice sectiune sau la toate. Participantii nu au dreptul sa se inscrie de mai multe ori la o sectiune.

2.5. Dacă participanții au publicat deja o carte sau dacă cel putin o lucrare de-a sa face parte dintr-o antologie sau culegere literară, acestia se pot considera ca nu mai sunt debutanți si nu mai este eligibil pentru înscrierea în concurs.

2.6. Creatiile literare trimise in conditiile prezentului Regulament Oficial, vor fi insotite in mod obligatoriu de:
- Date personale – ”FIȘĂ DE PARTICIPARE” (Pagina 1)
- Acordul publicării – “ACORDUL DREPTULUI DE PUBLICARE” (Pagina 2). (daca elevul are sub 18 ani , acordul dreptului de publicare va fi semnat de ambii parimnti sau de tutorele copilului

2.7. Participanţii vor trimite Manuscrisul luând cunoștință despre “ACORDUL DREPTULUI DE PUBLICARE”, astfel, nu vor completa alte formulare, nu va scana acte, nu va semna și nu va aștepta confirmarea de primire a acestor documente.
Lipsa oricărei dintre paginile documentului (Pagina 1, Pagina 2 sau amandoua), precum și unele omisiuni din formular vor duce la descalificarea automată.

Articolul 3 – Perioada de desfăşurare a concursului

3.1. Concursul se desfasoara in perioada 31 mai – 30 noiembrie, dupa cum urmeaza:
- 31 mai – 5 noiembrie – INSCRIERE
- 9 – 22 noiembrie – JURIZARE
-24 noiembrie – PREMIERE (dedicata tuturor participantilor si partenerilor).

3.2. Perioada de desfasurare a concursului, respectiv datele preconizate pentru Premiere se pot modifica, dar se anunta in prealabil

Articolul 4 – Secţiuni

4.1. Concursul are 2 (două) secţiuni: Poezie, Proză scurtă.

4.1.1. Sectiunea Poezie
- fara tematica impusa
- fiecare concurent va trimite minim 20 (douazeci ) – maxim (100) poezii.

4.1.2. Sectiunea Proza scurta
- fara tematica impusa
- creatia literara va contine minim 50 (cincizeci ) pagini A4.

Articolul 5 – Detalii tehnice

5.1. Textele creațiilor literare vor fi în limba română, editate în WORD, vor conține diacritice, caracterul Arial de mărimea 12, iar spațiul între rânduri va fi de 1,5.

Articolul 6 – Anunţarea câştigătorilor

Câştigătorii concursului, pentru fiecare sectiune in parte, vor fi anunţaţi inainte de premiere pe site-ul www.litera.ro.

Articolul 7 – Juriul

Câştigătorii concursului vor fi desemnaţi de un juriu format din redactorii coordonatori ai editurii: Andreea Stoica, Irina Ilie, Bedros Horosangian, Aurora Liiceanu, Dan C. Mihailescu. In fiecare an, componența juriului va fi modificata, astfel ca fiecare ediție să aibă noi membri.
Comisia de jurizare va fi compusa din 3-6 membri pentru fiecare sectiune in parte.

Articolul 8 – Premiile

8.1. Pentru fiecare secțiune a concursului, Organizatorul dorește să premieze, în funcție de: creativitate, originalitate, claritate și corectitudine în exprimare. Premiile constau in publicarea celor doua manuscrise declarate castigatoare

8.2. Premiul special pentru fiecare sectiune va fi acordat concurentului care are o lucrare deosebita. Premiile speciale vor fi oferite de sponsor

8.3. Toate creatiile castigatoare vor fi publicate prin grija Organizatorilor.

8.4. Premiile vor fi decernate intr-un cadru festiv, in prezenta presei de specialitate, fiind invitati, de asemenea, toti concurentii.

8.5. Organizatorii Concursului nu pot fi facuti responsabili de situatia in care castigatorul nu intra in posesia premiului din cauze care tin de culpa participantului sau de completarea incorecta a datelor de inscriere la concurs.

Articolul 9 – Întreruperea concursului

Prezentul concurs va putea fi întrerupt doar în caz de forţă majoră sau printr-o decizie a Organizatorului, dar nu înainte de a anunţa public decizia pe website-ul litera.ro

Articolul 10 – Taxe si impozite

Concursul se desfasoara in acord cu prevederile Codului fiscal din 22 decembrie 2003, Cap. VIII, modificat si completat.
Organizatorul nu ofera contravaloarea in bani a premiului castigat.
Premiile nu se acorda in bani, iar eventualele impozite vor fi retinute de ORGANIZATOR din premiul CASTIGATORULUI, conform Legii 571/2003 a Codului Fiscal, modificata si completata.
Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura, in legatura cu premiile castigate, sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor.

Articolul 11 – Prelucrarea datelor personale

Organizatorul concursului a notificat ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal).
Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Prin Inscrierea in Concurs aveti obligatia de a completa corect si integral Pagina 1 – formular cu date personale, acesta facand parte din aplicatia inscrierii la Concurs.

La cererea scrisa a participantului, datata si semnata, expediata pe adresa de email: concurs@litera.ro



Articolul 12 – Litigii

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la acest concurs se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente

marți, 12 iunie 2012

Carti 2013




Umbre in tacere(angelfire #3)de Courtney Allison Moulton
Ultima batalie intre cer si pamant ,Ellie care s-a reincarnat din sufletul unui vanator de creaturi ale nopti trebuind ca ea sa-si echilibreze puterile de arhanghel pentru ase salva pe ea insusi si omenirea
Cartea va aparea in 31 Ianuarie 2013
Nu-i asa ca e superba coperta?Eu cel putin o ador :)!
P.S Sunt fericita ca azi am scapat de sesiune de aceea am lipsit ceva timp :).

Subscribe to our newsletter