miercuri, 3 aprilie 2013

Prima librarie Litera




Librăria Litera va fi deschisă publicului larg în fiecare zi, de luni până duminică, în intervalul orar 10:00 - 22:00.
Editura Litera se poziționează ca oferind titluri din cele mai variate domenii: literatura, cărți pentru copii și tineret, dicționare și enciclopedii, albume, limbi străine, carte practică, călătorii, sănătate și frumusețe, dezvoltare personală.
Evenimentul de lansare marchează și startul unei campanii de conștientizare și promovare a lecturii. Desfășurat sub sloganul „Uite cine citește!”, proiectul vizează importanța lecturii în viața fiecăruia din noi și aduce în prim plan persoane publice fotografiate în timp ce citesc cărțile preferate.
Scopul acestui proiect, realizat în colaborare cu personalități ale vieții culturale și sociale din Romania, este acela de a stimula cititul, de a oferi exemple relevante și de a crea noi standarde de lectură.
Personalitățile care se alătură demersului Litera dar și evenimentului de lansare sunt: Stela Popescu, Valentin Uritescu, Dana Războiu, Monica Davidescu, Aurelian Temișan, Tora Vasilescu, Simona Pătruleasa, Iuliana Marciuc, Oana Sârbu, Simona Gherghe, Anca Țurcașiu și mulți alții.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter