vineri, 13 ianuarie 2012

Obsidian..Jennifer Armentrout


Sa incepi din nou este nasol
Cand ne-am mutat la West Virginia ininte de ultimul an m-am obisnuit cu acentul rar sa am o conexiune rea la internet si sa ma plictisesc pana l-am intalnit pe vecinul mau chipes inalt si cu ochi verzi.Lucrurile pareau sa mearga mai bine.
Pana a deschis gura...
Daemon este insuportabil.Arogant,innebunitor.Nu ne intelegem bine.Deloc,deloc.Dar cand un necunoscut m-a atacat si Daemon a congelat timpul ,la propriu,doar miscand mana...s-a intamplat ceva neasteptat
Extraterestrul m-a marcat...
Da,ati inteles bine.Extraterestru.Daemon si sora lui au o galaxie de dusmani care vor sa le fure puterile. Daemon m-a facut sa stralucesc ca luminile de la Las Vegas.Singurul mod de iesi cu viata din toate astea este sa stau in preajma lui Daemon pana cand lumina mea extraterestra se stinge.
Asta daca nu-l omor pa Daemon inaite,desigur.
Daemon este estraterestru chipes ,sexi ,vulnerabil ,insuportabil dar iubitor si protector cu Dee sora lui.Insa cu Kathy se poarta ca un ticalos dar uneori se comporta asa cum e el si ne face sa ne indragostim de el:X.
Katy este o fata uternica ,sarcastica si foarte prietenoasa.Are ca hobby sa citeasca carti si sa faca comentarile pe un blog.ESte atrasa de Daemon dar de asemenea il considera insuportabil.Este o prietena foarte buna pentru Dee sora lui Daemon si se sacrifica pentru ea.Cand este in pericol Daemon o salveaza si o ajuta sa treaca mai usor peste evenimente cu sarcasmul lui si cu instinctul lui protector.
M-am indragostit pana peste cap de Daemon:X:X:X:X:X.
Este o carte care chiar merita citata pentru ca va asigur ca va veti indragosti de Daemon si de Katy
Abia astept Onix cartea urmatoare din serie si care va fi publicata in mai.
P.S Sucess celor care au sesiune !!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter