miercuri, 11 aprilie 2012

Umbre...Jennifer Armentrout



Ultimul lucru la care se astepta Dawson Black era Bethany Wiliams .Ca un Luxen viata unui extraterestru care locuieste pe pamant considera fele...amuyante.Dar de cand Luxen trebuia sa isi mentina identitatea secreta,sa se indragosteasca ar fi periculos .Tentant
Bethany nu poate nega conexiunea puternica dintre ea si Dawson .Chiar daca considera baieti ca find o complicatie nedorita.Ea este captivata si indragostita de Dawson.
Dawson este este fratele lui Daemon si Dee.Este protector ,sensibil ,amuzant vesel optimist sarcastic si este foarte apropiat de Dee.SE va indragosti de o fata umana Bethany (Beth) dar oare va fi alaturi de el cand ii va afla secretul sau il va deoparte?
Beth este o fata deschisa vesela ,talentata la desen si se va indragosti de Dawson dar oare dragostea va fi de ajuns pentru a face fata provocarilor?
O alta carte minunata scrisa de Jennifer Armentrout care merita citita n pentru a-l cunoaste pe Dawson si povestea lui ,pentru a-l cunoste mai bine pe Daemon si replicile lui faimoase :X si pentru Dee o prietena si sora perfecta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter