vineri, 28 iunie 2013

Recenzie Wait for you de Jennifer Armentrout



Unele lucruri merita asteptate...
Calatorind mii de kilometri departe de casa sa intre la facultate este singurul mod prin care Avery poate fugi de ceea ce i s-a intamplat la petrecere de Haloween de acum 5 ani un eveniment care i-a schimbat viata pentru totdeuna.
Tot ceea ce rebuie sa faca este sa ajunga la timp la cursuri sa se asigure ca bratara ei sta pe incheietura de la mana stanga si poate-Doamane ajuta- sa isi faca cativa prieteni pentru ca asta ar fi o schimbare placuta.Singurul lucru de care ea nu are nevoie este sa straga atentia a unui baiat care are potentialul de a distruge viitorul pe care ea l-a construit cu grija.
Unele lucruri merita experimentate...
Cam o face sa isi doreasca lucruri pe care nu trebuie sa si le doreasca.Ea stie ca trebuie sa stea departe de ea dar Cam este tot timpul in jurul ei cu farmecul lui cu sarcasmul lui ingenios si cu gropita lui atragatoare.Sa fie cu el stie ca e periculos dar cand tensiunea dintre ei devine insuportabila si devine imposibil sa se ignore unul e celalaltel scoate la suprafata o latura a ei de care nici ea nu stia ca exista.
Unele lururi trebuie spuse ...
Dar cand Avery incepe sa primeasca telefoane si mailuri amenintatoare fortandu-o sa infrunte un trecut dureros.Cand trecutul se va afla oare ea se va vindeca? S cam o va ajuta sau si el va fi tras in jos cu ea?
Pentru unele lucruri merita sa lupti

Recenzie
Avery este o fata puternica care are puterea de-a lasa trecutul in urma plecand la facultate si departe de parinti ei.In noul oras ea incearca sa isi faca prieteni noi si sa evite alcoolul si petreceriile.Britanny si Jacob sunt noi sai prieteni si ei sunt minunati amuzanti si foarte curiosi.Ei o proteajeaza si sunt adevarati prieteni.
Cam este un scump si il ador :X:X:X:X:X (fangirl Cam)Cam este fermacator glumet increzator in el insusi si atractiv si u bun prieten.Ceea ce mi-a placut cel mai mult la el este factul ca el are rabdare cu Avery si odata ce ii cu el toata atentia lui este indreptata spre ea.El nu renunta la ea foarte usor si stie cum sa ii castige increderea facandu-se sa se simta in siguranta cu el.A cucerit-o cu oua si cu tadretea lui.El gateste pentru ea.Replicile dintre ei sunt amuzante si am ras cu ei.El este extrem de protector cu familia lui in special cu sora lui Tess.
Relatia lor se construieste incet, mai intai ei sunt parteneri la un priect apoi prieteni si aapoi iubiti.Mi se pare ca relatia lor se dezvolta firesc fara sa fie fortata.El ii castiga increderea si ii povesteste trecutul lui si ea il intelege si il apreciaza pentru ceea ce a facut chiar daca nu a procedat corect Avery ii frica ca el nu o va intelege dar el are rabdarea cu ea si el pana la urma ii spune secretul ei si Cam se poarta exceptional cu ea cand afla adevarul.Iubirea lui o ajuta sa treaca cu adevarat peste trecutul ei si sa inteleaga ca nu a fost vina ei.El este perfect pentru ea.
Wait for you este o carte pe care o ador si este una din cartile mele preferate din acest an.O recomand tuturor.Jennifer este clar autoarea mea prerata


Un comentariu:

Subscribe to our newsletter