vineri, 24 august 2012

Recenzie In My Dreams by Cameo Renae


Se intampla din nou.Visele .Cosmarurile.Elizabeth " Lizzy" Hayes o tanara de 17 ani a crezut ca depasit cosmarurile in care vedea cum oameni mor.De data aceasta ,ea il viseaza pe iubitul ei Michael Young si descopera mai tarziu...ca eate mort.
Michel nu a si-a gasit linistea pentru ca a fost ucis si acum criminalul lui vine dupa Lizzy.El find un nocice in lumea spiritelor cel mai usor mod de a comunica cu Lizzy este prin visele ei.Cand viseaza este ca si cum Michel nu ar fi murit.
Lizzy va trebui sa suprevietuiasca unor evenimente ingrozitoare.In timp ce Michael invata despre darul sau supranatural in lumea sa pentru a o salva pe Lizzy.
Dar oare va fi indeajuns pentru a o salva?

In primul rand coperta este minunata.
Elizabeth (Lizzy) este o fata putenica ,luptatoare ,loiala si iubitoare.Ea nu isi poate imagina viata fara iubitul ei Michael si prietenul ei cel mai bun.Este iubitul perfect ,mereu alaturi de ea ,protector dulce si iubitor este sufletul ei pereche cel care o completeaza si o cunoaste cel mai bine.Dar din nefericire Michael moare dar chiar si dupa moarte Michael nu o paraseste aparandu-i in vise si protejandu-o demostrandu-i ca nici macar moarte nu-i poate desparti.El prin visele el o salveaza de pericol si ii da puterea sa mearga mai departe, iubindu-o chiar si dupa moarte.
Michael este un baiat cu o inima imensa si cu o putere de a iubi uimitoare.El nu si-a putut gasi linistea pana nu stiut-o pe Lizzy inafara oricarui pericol.
In cazul lor iubirea lor invinge chiar si moartea dandu-le ocazia sa incerce lucruri noi in vise si sa isi i-a ramas bun ferciti .
Aceasta carte merita citita pentru ca ne face sa credem in dragostea adevarata si in puterea iubiri

Exista o campanie de publicare a carti in Romania pe blogul Ratacitori in lumea viselor Link http://bookaholic29.blogspot.ro/
Va rog sa sustineti campania pentru ca este o carte minunata.
Thank you Cameo Renae for this wonderful ebook.

Un comentariu:

  1. Thank you so much for the wonderful review! <3 I also hope that one day it would be printed in Romania.
    xoxo,
    Cameo

    RăspundețiȘtergere

Subscribe to our newsletter