joi, 19 iulie 2012

The Mayfair Moon...J.A. Redmerski


Dupa o intalnire de cosmar cu un varcolac ,Adria Dawson o fata de 17 ani isi pierde sora dar castiga dragostea a unui misterios tanar si familei sale legendare.
Tragice si ciudate intamplari incep sa se intample in micutul oras Hallowel Maine ,locuitori se imbolnavesc si uni dispar Issac Mayfair vrea sa otina pe Adria in siguranta chiar si de sora de care a avertizat-o sa stea departe.
In ultimul timp nu conteaza de ce parte e viata ei si a celor pe care ii iubeste sunt in pericol.In timp ce invata despre lumea varcolacilor de asemena invata ca ca locul ei in lumea varcolacilor va schimba destinul unora.
Aria este o fata curajoasa prietenoasa are o personalitate puternica isi iubeste sora si mama pe care vrea sa o protejeze de priprile sale decizi nefericite.
Ea trebuie sa se mute impreuna cu sora ei Alex la unchiul si matusa ei unde il va intalni pe Isaac de care se simte atrasa din primul moment .Incetul cu incetul ea descopera secretele ce il inconjoara pe Isaac si pe familia sa.Ea are incredere in el ca o va tine in siguranta si se indragosteste de el.
Isaac Mayfair este misterios periculos puternic si peotectiv.Se teme ca o va rani pe Adria datorita faptului ca este varcolac dar ea are incredere in el si in iubirea lui ca va in siguranta si vor depasi acest impas din relatia lor.
Au o relatie complicata dar frumoasa
Un alt lucru care mi-a placut din aceasta carte este ca are o alta poveste de dragoste care are loc intre Trajan si Aramei.Imi place faptul ca Trajan desi este un varcolac temut in lumea sa si toate lumea se teme de el Aramei reusessa sa scoata la iveala o parte a sa tandra ,iubitoare si este dispus sa faca orice pentru femeia pe care o iubeste.O iubire inmortala dar tragica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to our newsletter